Verkeersveiligheid is één van de activiteiten van Westend Lighting. Om de veiligheid in het verkeer te verhogen, ontwikkelt Westend Lighting producten die bestand zijn om toegepast te worden onder extreme omstandigheden. De hoge kwaliteit van onze producten voor verkeersveiligheid maakt het mogelijk om deze bij de meeste onveilige verkeerssituaties in te zetten. Vaak wordt bij verkeer al snel gedacht aan stedelijke omgevingen en autosnelwegen, maar vergeet bij het thema verkeersveiligheid niet de luchthavens, zeehavens, rivieren en  spoorwegen. 

Industriële veiligheid wordt steeds belangrijker. Regels en wetgeving ten aanzien van veilig werken worden opgesteld door de Europese Unie en landelijke overheden. Bij Westend Lighting ontwikkelen wij zeer robuuste veiligheidsverlichting, die probleemloos toegepast kan worden in industriële omgevingen. Onze veiligheids verlichtingsproducten worden bijvoorbeeld gebruikt om onveilige en valgevaarlijke situaties te markeren, om vluchtroutes duidelijk aan te geven en ook om veiligheidszones een extra attentiewaarde te geven.

Dagelijks worden we geconfronteerd met onveilige situaties in publieke ruimtes zoals stations, luchthavens en winkelcentra. Ook bij grote evenementen en in stadions moet de veiligheid van de bezoekers optimaal geregeld zijn. Westend Lighting levert diverse producten, zoals Led lichtlijnen en contourverlichting. Met deze veiligheidsproducten kan crowd management sterk verbeterd worden. Een voorbeeld van crowd management is het sturen van publiek in de juiste richting door gebruik te maken van Led Lichtlijnen.

Call Now Button