protecting lives

reliable for a long time

thinking different

LIFE SAVING LIGHT

Veiligheid, Betrouwbaarheid en Innovatie

Veiligheid

Westend Lighting ontwikkelt, produceert en levert Life Saving Light. Vrijwel al onze veiligheidsverlichting is ontwikkeld om de veiligheid te verbeteren op het gebied van verkeersveiligheid, veiligheid in de industrie en publieksveiligheid in openbare gelegenheden en bij evenementen. Uiteraard wordt bij de ontwikkeling van onze lichtlijnen ook gelet op de veiligheid tijdens het gebruik.

Betrouwbaarheid

Westend Lighting stelt hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Onze goed opgeleide medewerkers zijn sterk betrokken bij de ontwikkeling van onze producten en het steeds verbeteren van het productieproces. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten, waardoor wij voor al onze verlichtingsproducten een lange levensduur kunnen garanderen. Ook nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu en dragen wij bij aan een leefbare aarde voor onze kinderen. Onze producten worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn voor 98% recyclebaar. Tot slot, bij Westend Lighting is ‘Afspraak = Afspraak’ geen loze kreet.

Innovatie

Westend Lighting is een modern innovatief bedrijf, wat constant bezig is met het verbeteren van haar bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe veiligheidsverlichting voor verkeersveiligheid, industriële veiligheid en publieksveiligheid. Onze producten worden  in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Wij leveren onze innovatieve veiligheidsproducten wereldwijd, waardoor onze producten moeten voldoen aan de eisen die in de verschillende landen gelden voor elektrische en elektronische apparaten op het gebied van veiligheid en milieu.

Verkeersveiligheid

De verkeersdruk op het land, over het water en door de lucht neemt wereldwijd alleen maar toe. Het is dan ook noodzakelijk om de verkeersstromen in juiste banen te leiden en om de hoogst mogelijke graad van veiligheid te realiseren. Westend Lighting is graag onderdeel van deze wereldwijde uitdaging.

Industriële veiligheid

Veiligheid in de industrie en het bedrijfsleven is in veel wetten en regels vastgelegd. Echter, om een hoge mate van industriële veiligheid te realiseren moeten wel de juiste middelen ingezet worden. Westend Lighting draagt met hoogwaardige Led Lichtlijnen in hoge mate bij aan de veiligheid op de werkplek.

Publieksveiligheid

In openbare gebouwen en bij evenementen worden hoge eisen gesteld aan de veiligheid, door o.a. de brandweer. Vluchtwegen moeten bijvoorbeeld goed gemarkeerd zijn. Daarnaast moeten de publieksstromen, door middel van crowd management, ook in goede banen geleid worden. De Led Lichtlijnen van Westend Lighting zijn een waardevolle toevoeging om de publieksveiligheid te verbeteren.

 • Westend Lighting werkt volgens een grondige en kwalitatieve benadering van haar bedrijfsprocessen (verkoop, ontwikkeling, productie).

  Eikelenboom
 • Zeer goede kwaliteit, hele goede service en snelle levering.

  Smart & Green Germany
 • Westend Lighting heeft veel kennis op het gebied van LEDs en backlight systemen.

  Data Modul
 • De klantenservice is zeer goed; vragen worden zeer snel beantwoord.

  Data Modul
 • Goed product.

  Het LichtLab
Call Now Button