LUTRA Led Lichtlijn

Maakt uw vluchtroute zichtbaar

LUTRA Led Lichtlijn

De LUTRA lichtlijn voorkomt dat u door een gevaarlijke situatie in een doolhof belandt. De vluchtroute wordt duidelijk aangegeven door deze hoogwaardige lichtlijn.

De LUTRA led lichtlijn kan in veel situaties toegepast worden.

Vluchtdeuren en Nooduitgangen

De LUTRA kan perfect toegepast worden als contourverlichting bij vluchtdeuren en nooduitgangen. Door het gebruik van hoogwaardige lenzen is de LUTRA bijzonder geschikt als noodverlichting. De zichthoek heeft een bereik van -90o / +90o    waardoor u vanuit vrijwel elke positie in de ruimte de nooddeur kunt zien.

Voordeel contour noodverlichting

Door gebruik te maken van countour noodverlichting blijft de nooddeur ook bij zware rookontwikkeling beter zichtbaar dan een pictogram boven in de ruimte. Bij brand zal de rook zich naar boven verplaatsen. De contour noodverlichting loopt bijna tot onderaan de deur, waardoor deze dus gedeeltelijk onder de rookdeken uit zal komen.

Guideline langs de wand

De LUTRA led lichtlijn kan ook toegepast worden voor het markeren van routes in gebouwen, op buitenterreinen, in tunnels enz. U kunt in een dergelijke situatie kiezen voor lange strips tegen elkaar geplaatst of met een tussenruimte. Een andere mogelijkheid is om steeds kleine blokjes te plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Eenvoudige montage

De LUTRA led lichtlijn wordt volledig gemonteerd bij u geleverd en is een plug & play applicatie. In de bodem van het profiel zijn montagegaten voorzien.

Led lichtlijn voor vluchtroute tunnel

Technische specificaties

Voltage 24 VDC
Wattage 14 W/m
Lichtbron LED
Lichtkleur Groen, dominant/peak wavelength 520-540nm
Operationele temp. -25oC / +55oC
Breedte x hoogte (mm) 85 x 45
Lengte (mm) 250 tot 3000
Lens Polycarbonaat
Zichthoek -90o  / +90o
Installatiekabel 2 m – 2 aderig
Profiel Aluminium RAL 5024 Traffic green
Call Now Button