Lutra Led Lichtlijn

Maakt uw vluchtroute zichtbaar

Lutra Led Lichtlijn

De Lutra Led Lichtlijn voorkomt dat u in een gevaarlijke situatie in een labyrint belandt. De vluchtroute wordt duidelijk aangegeven door deze hoogwaardige Led Lichtlijn.

De Lutra Led Lichtlijn kan in veel situaties toegepast worden.

Vluchtdeuren en Nooduitgangen

De Lutra Led Lichtlijn kan perfect toegepast worden als contourverlichting bij vluchtdeuren en nooduitgangen. Door toepassing van hoogwaardige lenzen is de Lutra bijzonder geschikt als noodverlichting. De zichthoek van deze hoogwaardige noodverlichting heeft een bereik van -90o  / +90o   . Hierdoor kunt u vanuit vrijwel iedere positie in ruimte de nooddeur zien.

Voordeel contour noodverlichting

Door gebruik te maken van een countour noodverlichting blijft de nooddeur ook bij zware rookontwikkeling beter zichtbaar dan in pictogram boven in de ruimte. Bij brand zal de rook zich naar boven verplaatsen. De contour noodverlichting loopt bijna tot onderaan de deur, waardoor deze dus gedeeltelijk onder de rookdeken uit zal komen.

Guideline langs de wand

De Lutra Led Lichtlijn kan ook toegepast worden voor het markeren van routes. in gebouwen, op buitenterreinen in tunnels enz.. U kunt in een dergelijke situatie kiezen voor lange strips tegen elkaar geplaatst of met een tussenruimte. Een andere mogelijkheid is om steeds kleine blokjes te plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Eenvoudige montage

De Lutra Led Lichtlijn wordt volledig gemonteerd bij u geleverd en is een plug & play applicatie. In de bodem van het profiel zijn montage gaten voorzien.

Led lichtlijn voor vluchtroute tunnel

Technische specifacties

Voltage 24 VDC
Wattage 14 W/m
Lichtbron LED
Lichtkleur

Groen

Dominant / peak wavelenght 520-540 nm

Operationele temp. -25 / +55 gr. Celcius
Breedte x hoogte (mm) 85 x 45
Lengte (mm) 250 tot 3000
Lens Polycarbonaat
Zichthoek -90o  / +90o
Installatiekabel 2 m – 2 aderig
Profiel Aluminium Ral 5024 Traffic green
Call Now Button