Maatwerk Led Solutions

Wij zorgen dat het altijd goed past

Maatwerk Led lichtlijnen

Westend Lighting, sterk in maatwerk van led oplossingen 

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van verlichtingsproducten van zeer hoge kwaliteit, kunt u er op vertrouwen dat uw op maat gemaakte led lichtlijnen jarenlang storingsvrij zullen functioneren.

In onze fabriek in Roosendaal ontwikkelen en produceren wij onze hoogwaardige producten voor toepassingen in het verkeer, de industrie en publieke ruimtes. Onze basisproducten zijn vooral gericht op het verhogen van de veiligheid.

In goed overleg met u bespreken wij uw wensen om uiteindelijk het perfecte eindproduct te kunnen leveren. Tijdens het ontwikkelproces hebben wij regelmatig contact met met u, zodat u volledig op de hoogte blijft van de voortgang.

Modulair systeem

Wij maken gebruik van zogenaamde building blocks, waardoor wij in staat zijn om uw maatwerk lichtlijn snel te ontwerpen. Na uw goedkeuring gaan wij de producten produceren in onze eigen fabriek in Nederland. Dit kunnen grote en kleine volumes zijn. Door gebruik te maken van ons modulair systeem zijn wij in staat om lichtlijnen van hoge kwaliteit te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Sectoren

U vindt onze maatwerk producten bij diverse doelgroepen:

  • Veiligheids led lichtlijnen in de industrie
  • Lichtlijnen voor crowd management in de openbare ruimte
  • Barrier verlichting in de gerenoveerde Maastunnel in Rotterdam
  • Markering van vrije camperplaatsen op grote campings
  • enz.

Maastunnel Barrierverlichting

Call Now Button