Persbericht

 In Algemeen

Specialist voor veiligheidsverlichting.

Westend Lighting B.V., onderdeel van de NDF Groep, is sinds 1 november 2018 actief op de markt van verlichting op het gebied van veiligheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in veiligheidsverlichting voor verkeersveiligheid, industriële veiligheid en veiligheid in de publieke omgeving.

Bij NDF werd de vraag naar verlichting die toegepast kan worden op het gebied van veiligheid steeds groter. Hoogwaardige veiligheidsverlichting ontwikkelen en produceren kan alleen als er voldoende expertise en vakmanschap binnen het bedrijf, dat in Nederland innoveert en produceert, aanwezig is. Voor NDF was het dus een logische stap om naast NDF Special Light Products B.V. dat gespecialiseerd is in display solutions, een tweede specialistisch bedrijf, Westend Lighting B.V., op te zetten waar de focus volledig op veiligheid is gericht.

De filosofie van Westend Lighting B.V. is gebaseerd op de volgende kernwaarden:

  • Protecting lifes
  • Reliable for a long time
  • Thinking different

Protecting lifes

Beschermen van levens door de focus te leggen op veiligheid in het verkeer, de industrie en de openbare ruimte, maar ook door de medewerkers in een veilige omgeving te laten werken en zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame en veilige grondstoffen.

Reliable for a long time

Betrouwbaar voor een lange periode, door goed ontwerp van onze producten en een lange termijnvisie voor het gebruik van de producten en gebruik maken van hoogwaardige componenten die een lange levensduur hebben.

Betrouwbaar voor onze klanten, door het creëren van een langdurige relatie met wederzijds respect en afspraken te respecteren.

Thinking different

Thinking different of out of the box denken. In onze huidige wegwerpmaatschappij maken wij graag het onderscheid door producten te leveren met een lange levensduur, waardoor de belasting voor het milieu aanzienlijk verminderd wordt. Ons streven is om circulair te produceren. Tevens geldt voor al de producten die wij ontwikkelen en produceren, dat wij ernaar streven dat deze producten geheel of bijna volledig energie neutraal kunnen functioneren.

Thinking different door ook producten te ontwikkelen die voor de klant op maat gemaakt worden. Wij onderscheiden ons hierbij door de klant ook de mogelijkheid te bieden om kleine series te bestellen waardoor de kans op verspilling van materialen sterk gereduceerd wordt.

Wereldwijd

DE NDF Groep heeft klanten over heel de wereld. Dit betekent dat Westend Lighting B.V. ook wereldwijd actief zal zijn. Westend Lighting B.V. zal gebruik maken van het bestaande wereldwijde netwerk van de NDF Groep, maar zal ook op zoek gaan naar importeurs en agenten die gespecialiseerd zijn in onze werkgebieden, verkeersveiligheid, industriële veiligheid en veiligheid in de openbare ruimte.

Indien u interesse hebt om dealer of vertegenwoordiger van onze producten te worden, gaan wij graag met u in gesprek.

 

Westend Lighting B.V.   ( www.westendlighting.eu )

Telefoon: +31 (0) 085 487 9670

Recommended Posts
Call Now Button